+32(0)2/269.14.89 info@hdd.be

Labels

HDD PRO

www.hdd.be

PRO ALU

Geanodiseerd aluminium

PRO ART

Wij willen het ambachtelijke van onze producten niet uit het oog verliezen, daarom bieden wij eveneens een groot assortiment deurgrepen aan die op de oude traditionele manier geproduceerd worden.

PRO BLACK

Duurzaamheid doortrekken in andere kleuren is onze doelstelling. Met Carbon Black kunnen we een garantie van 10 jaar op onze producten voorzien.

PRO ECO

Ook willen wij ons steentje bijdragen aan de natuur door milieuvriendelijkere legeringen op de markt te brengen. 100% Nikkel-vrij en tevens antibacterieel.

PRO FINISH

Met bescheiden trots kunnen wij zeggen dat er nog steeds heel wat producten geproduceerd worden in Italië, bekend om zijn design alsook zijn uitzonderlijk fijne afwerking.

PRO PVD

Krasbestendigheid van onze producten is een sterke troef die wij kunnen aanbieden met onze titanium afwerking. Op deze afwerking kunnen wij dan ook 10 jaar garantie bieden op het vlak van krasbestendigheid.

PRO RVS 304

De term "Inox Plus" staat voor een zeer hoogwaardige legering van verschillende materialen, voldoet eveneens aan de hoge eisen voor industrieel gebruik en is resistent tegen zeer uitzonderlijke situaties zowel binnen als buiten.

PRO ZERO

Elke legering die nikkel, chrome en ijzer bevat, krijgt de benaming "inox". Wij garanderen een professionele hoogwaardige legering en markeren daarom onze inox-producten met een kwaliteitslabel.